Vila Alexandra cazare in Poiana Brasov


Cazare in Poiana Brasov Vila Alexandra

Cazare in Poina Brosov – Vila Alexandra situata in Poiana Brasov cu dotari de 3 stele (25 camere duble de cazare si 4 apartamente pt. cazare). Vila Alexandra este amplasata in centrul statiunii Poiana Brasov in imediata vecinatate a hotelului Alpin.
Vila Alexandra are in dotare Bar si restaurant cu specific romanesc, renumit in Poiana Brasov.

Vila Alexandra din Poiana Brasov dispune de locuri proprii de parcare in incinta unitatii, sala de conferinta si de evenimente speciale cu o capacitate 60 de locuri, bar de zi sala de mic dejun, sauna, internet wireless in spatiile comune si camere.

Vila Alexandra situata in centrul statiunii Poiana Brasov, in imediata vecinatate a hotelului Alpin, detine dotari de 3 stele. Pensiunea Alexandra are o capacitate
de 25 camere de cazare (23 dbl + 2 sgl) si 4 apartamente pt. cazare.

Pensiunea Alexandra din Poiana Brasov dispune de locuri proprii de parcare in incinta unitatii, sala de conferinta si de evenimente speciale cu o capacitate 60 de locuri,
bar de zi, sala de mic dejun, sauna, garderoba pentru echipament sky, internet wireless in spatiile comune si in camere.

Restaurantul La Pocalul de Aur este situat in incinta Pensiunii Alexandra si functioneaza din anul 2003 sub aceasta denumire. Restaurantul are o capacitate de 97 locuri in interior si o terasa exterioara cu 40 locuri. Restaurantul dispune de parcare pentru oaspeti, spatiu dedicate gazduirii de evenimente diverse.

Restaurantul ofera o gama variata de preparete din bucataria romaneasca. Meniul este diversificat si cuprinde peste 100 de preparate culinare. O mare parte a produselor provin din ferma proprie, asigurand astfel clientilor preparate de calitate si mereu proaspate.

OBIECTIVE TURISTICE

Poiana Brasov este o statiune pentru sporturile de iarna din Romania, fiind o atractie
turistica de renume international, si un cartier al municipiului Brasov. Ea dispune de 12
partii de schi cu grade diferite de dificultate, terenuri de sport, un lac, discoteci, baruri, etc.

Statiunea este de asemenea recomandata pentru tratamentul nevrozei astenice, pentru stari de epuizare si surmenaj fizic si intelectual, pentru anemii secundare si boli endocrine, pentru boli ale aparatului respirator.

Printre cele mai importante monumente se numara :

» Biserica Neagra, cea mai mare constructie in stil gotic din Romania,

» Biserica Sfantul Bartolomeu, cel mai vechi monument istoric al Brasovului datand din anul 1223,

» Muzeul Primei Scoli Romanesti adapostit in cladirea vechii scoli infiintata cu cinci secole in urma,

» Cetatea Brasovului ridicata intre secolele XIV si XVIII, considerata cea mai puternica cetate a Transilvaniei din acea vereme,

» Turnurile Alb si Negru ce fac parte din vechea fortificatie a cetatii,

» Poarta Ecaterina construita in stil renascentist datand de la sfarsitul secolului al XVI-lea,

» Castelul Bran ridicat intre anii 1377-1381, ansamblu muzeal de importanta nationala prin valoarea sa istorica, vechime si autenticitate.

» Cetatile taranesti de tipul celor fortificate sunt raspandite pe intreg teritoriul judetului si constituie cea mai importanta si originala contributie pe care arhitectura medievala a Transilvaniei a inscris-o in patrimoniul artistic european. Printre acestea se numara Cristian, Rasnov, Prejmer, Viscri, Codlea, Rotbav, Feldioara, Harman, Bod, Sanpetru si Rupea.

Judetul Brasov detine cele mai renumite marci ale turismului montan din tara, mai ales pentru sporturile de iarna si anume statiunile turistice Poiana Brasov si Predeal, apreciate si pe plan international pentru posibilitatile pe care le ofera. 43% dintre structurile turistice ale Regiunii Centru sunt concentrate in judetul Brasov.

CONTACT

S.C. COMPANIA DE TURISM CORDUNA SA
Judetul Brasov, Poiana Brasov, Str. Poiana Doamnei nr. 7
GPS: N 45.5953191; E 25.5504057

Tel. fix 0268/262203 ; 0268/262072, Mobil 0745144864 si 0723255359
e-Mail: contact@vilaalexandra.com

Distribuie

Oferte recente

Mesajul Dvs

Powered by WordPress