Pensiunea Aurora oaza de liniste, intrerupta doar de ciripitul pasarilor.

Pensiunea Aurora, situata la 8 km de orasul turistic Piatra Neamt, judetul Neamt, va ofera spatii de cazare intr-un loc mirific, retras si linistit. Este locul pe care de mult il cautati pentru a va aseza gandurile, a va odihni si a va rezolva afacerile.

Pensiunea Aurora vă face șederea plăcută prin condițiile excelente de cazare și facilitățile diverse pe care le oferă: locul de joacă pentru copii, curtea cu verdeață, foișoarele, grătarul, parcarea proprie,teren tenis etc.
Pensiunea AURORA Piatra Neamț vă oferă 32 locuri de cazare dispuse în 14 camere si un apartament.

 

 

Toate camerele sunt foarte spațioase, amenajate și dotate cu mobilier modern,accesorii de calitate foarte bună, fiecare cameră dispunand de baie proprie cu cabină de duș, uscător de păr, televizor LCD, cablu TV, semnal GSM, internet wireless, balcon, etc. Toate camerele sunt dotate cu aer condiționat.

Tarifele de cazare la Pensiunea Aurora Piatra Neamț sunt cuprinse între 80 lei / noapte / camera pentru 2 persoane și 120 lei / noapte / camera pentru 2 persoane, în funcție de gradul de confort al camerei.

Servirea mesei, incluzând micul dejun, prânzul și cina (sau la alegere) se face în incinta salonului-restaurant, într-un spaţiu aerisit, modern și plăcut, cu o capacitate maximă de 80 de locuri si terasa ocoperita cu o capacitate de 40 locuri. Meniul cuprinde preparate diversificate ale bucătariei tradiționale românești servite cu generozitate și bun gust.
Restaurantul pensiunii Aurora Piatra Neamț poate fi folosit și ca sală de conferințe sau pentru organizarea diverselor evenimente private (seri romantice, nunți, botezuri, zile onomastice) sau evenimente de firmă (întâlniri de afaceri, team-builing-uri, cocktail-uri, aniversări de firme, sampling-uri).

 

Camere:

Pensiunea Aurora pune la dispozitia clientilor sai 14 camere cu pat dublu si 1 apartament elegant cu baie de servici si jacuzzi, fiecare fiind dotata cu:

•Baie proprie
•TV
•Cablu
•Telefon
•Conexiune la internet wireless
Tarife cazare:

•Camera dubla 120 lei ( fara mic dejun )
•Apartament cu jacuzzi 200 lei
•Camera single 90 lei

Imprejurimi

Ce poate să fie mai frumos decât o zi petrecută în mijlocul naturii, departe de tumultul oraşului, hai-hui la plimbare prin poienile inverzite, la cules de flori, ciuperci sau fructe de pădure ori pe malul Bistritei cu o undiţă improvizată în mână, acolo unde singurii “factori de stres” sunt graurii, mierlele, cucul sau greierii?
Poate numai câteva ore în leagănul din grădină printre pomii infloriti ori un joc relaxant intr-unul dintre foisoare.
OBIECTIVE TURISTICE IN APROPIERE DE PENSIUNEA AURORA

* Strandul cu patinoar, loc de joaca, piscine, terase si restaurante, baza hipica
* Partia de schi
* Telegondola
* Parcul Cozla si gradina zoologica
* Muzeul de arta neolitica Cucuteni (unic in Europa)
* Curtea si Biserica Domneasca
* Ruinele cetetii geto-dacice
* Manastirile nemtene: Agapia, Secu, Varatec, Sihastrie, Neamt, Bistrita, Pangarati, Buhalnita, Horaita, Petru Voda
* Cetatea Neamtului
* Cheile Bicazului, Lacul Rosu, Lacul de acumulare Izvoru Muntelui
* Rezervatia de zimbri Dragos Voda, Codrii de Arama, Poiane Teiului
*Rezervatia naturala “Ceahlau”

Restaurant

Un restaurant cu 80 de locuri si o terasa cu 40 de locuri, confera o atmosfera selecta si discreta, un ambient perfect pentru organizarea de nunti, botezuri, seminarii, conferinte in conditii optime.
Va propunem meniuri traditionale si internationale.

Adresa:

Str.Primaverii, nr 41, sat Viisoara, com Alexandru cel Bun (soseaua principala spre sanatoriul Bisericani)
Telefon: +40 233 245 805
mail: aurorapensiune@yahoo.ro

 

Distribuie

Oferte recente

Mesajul Dvs

Powered by WordPress