Hotel Porto Franco Residence Braila

Porto Franco Residence – un loc pentru placerea sufletului tau.

Atmosfera intima si ambientul discret alaturi de servirea ireprosabila a personalului va garanteaza un sejur pe care nu il veti putea uita.

Odata  ajuns in Braila vei auzi multe despre istoria, cultura si populatia orasului. Insa pentru a te bucura din plin de toate frumusetile si atractiile Brailei ai nevoie de  cazare la cel mai bun pret si un restaurant cu servire impecabila. Toate acestea le vei gasi chiar in centrul Brailei, la Porto Fronco  Residence.  Situata in apropiere de cele mai importante puncte de atractie, Porto Franco Residence devine alegerea principala datorita preturilor de pensiune si aspectului de hotel. Acum ai unde sa stai daca vizitezi Braila!

Aici este locul unde te vei simti cu adevarat tratat cu ospitalitate si unde vei beneficia de servicii de calitate. Cu siguranta vei dori sa gusti din preparate culinare exceptionale. La Porto Franco Residence gasesti servire impecabila chiar in incinta, in cadrul celui mai bun restaurant din Braila.

Alege Porto Franco Residence Braila si vei gasi toate facilitatile necesare unui sejur de neuitat: cazare la cel mai bun pret, in 14 camere de 4 *, preparate atent selectionate intr-un restaurant cu capacitate de aproximativ 50 de locuri si terasa exterioara (40-50 de locuri la mese).

De la hotel puteti ajunge cu usurinta la urmatoarele puncte de interes:

– 2 minute pana la Casa Memoriala Dr. Ana Aslan
– 3 minute pana in centrul istoric, Muzeul de Istorie, Teatrul “Maria Filotti”
– 5 minute de mers pe jos de simbolul Orasului Braila – ceasul din Piata Traian
– 10 minute de faleza Dunarii

hotel-porto-franco-braila

 

Faclilitati camera:
-Geamuri fonoizolante, Aer conditionat, Oglinda machiaj, Wi-Fi Internet, Oglinda in camera, Geamuri la camera care pot fi deschise, Televiziune Digitala

Informatii despre camera

Marimea Camerei : 20 mp

Tipul patului – pat matrimonial, Mini Safe in camera, Calorifer special pentru prosoape in baie, Telefon langa pat, Mini-bar, Uscator pentru par, Plan pentru iesire de urgenta in caz de incendiu pozitionat pe usa de la intrare/iesire

Facilitati hotel: Receptie 24/7

-Restaurant cu 40 de locuri

-Terasa exterioara cu 50 de locuri, Internet Wi-Fi, Parcare, Dispunere centrala

Informatii despre hotel

Clasificare hotel: 4 stele ****

Nu sunt acceptate animalele de companie

Distribuie

Oferte recente

Mesajul Dvs

Powered by WordPress